Moto-crossosoknak és pályamotorosoknak

Egyedülálló, kifizethető, profi biztosítási védelmet nyújtunk Neked, annak érdekében, hogy edzés, verseny alatt bekövetkező esetleges baleset során, legalább anyagi veszteséget ne szenvedj. Egyértelmű, hogy pályamotorozás és crossozás közben, olyan fizikai és mentális határokat feszeget az ember, amiknek következtében, kicsúszáskor, baleset esetén egészségünkben változások történhetnek. Ilyenkor kiemelten fontos, hogy legalább anyagilag légy biztonságban. A kárenyhítésed érdekében hoztuk létre a legjellemzőbb sérülések figyelmbe vételével a minden igényt kielégítő pályamotoros és crossbiztosításunkat.

Hobbitevékenységre is és versenyzői szintű sportolásra is tudsz magadra biztosítást kötni, kifizethető áron. A motorosbiztositas.hu-n keresztül megkötött baleset-biztosítások, általános biztosítások, tehát a hétköznapi életben bekövetkező balesetek esetére is szolgáltatnak, védelemként.

Biztosításunk esetén, bizonyos választott futamidőhossz során ha nem történik biztosítási szolgáltatás,esemény, a futamidő alatt, akkor a biztosító kármentességi bónuszt fizet neked kedvezményként!

100,000.- Ft-ot meghaladó éves díj felett, a motorosbiztositás.hu további 10% kedvezményt nyújt számodra a biztosítás díjából!

A legjellemzőbb biztosítási szolgáltatásaink:

  •  Balesetből származó csonttörés
  •  Balesetből adódó műtéti térítés
  •  Balesetből adódó kórházi napi térítés az első naptól
  •  Baleseti eredetű égési sérülés
  •  Baleseti maradandó egészségkárosodás, rokkantság, már 1%-tól!
  •  Baleseti halál

Kérj ingyenes ajánlatot és keress bizalommal, segítek!

Üdvözlettel és balesetmentes közlekedést kíván a MOTOROSBIZTOSITAS.HU!

Hívj ezen a számon: 06 70 360 29 90

(Csapó Zoltán Zsolt)

Vagy küldj üzenetet
Üzenet küldése